autor:

Anonim

» » , Aperitive, Aperitive

Placinta cu branza de vaci

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 august 2008

Ingrediente
faina, oua, ulei, smantana, zahar vanilat si farin, sare, bicarbonat, gris, coaja rasa de lamaie.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Coca se imparte in doua bucati, care se intind in foi cu grosimea de 6-7 mm. Una din foi se asaza intr-o tava si se coace pe jumatate la cuptor. Se scoate tava din cuptor, se asaza umplutura din branza de vaci si se acopera cu cea de-a doua foaie. Se coace la cuptor, la temperatura moderata. Placinta coapta se pudreaza cu zahar farin.
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu branza de vaci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Placinta cu branza de vaci

Placinta cu branza de vaci

Se amesteca branza de vaci cu zaharul, grisul, faina, stafidele si coaja de lamaie. Foile de placinta

5 voturi    3 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse
Plăcintă cu prune şi brânză de vaci

Plăcintă cu prune şi brânză de vaci

Am curăţat prunele si le-am rupt în 2. Adevărul e că nu le-am cântărit! Cuptorul îl aprindeţi

5 voturi    2 comentarii
2h
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • faina
  • oua
  • ulei
  • smantana
  • zahar vanilat si farin
  • sare
  • bicarbonat
  • gris
  • coaja rasa de lamaie.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Cum se fierbe porumbul Cum se fierbe porumbul

Cand doriti sa fierbeti porumbul congelat,il introduceti direct in apa fiarta sau il fierbeti la aburi,astfel isi ca pastra culoarea

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Pane-uri de ciuperci umplute