autor:

Anonim

» » , Aperitive, Aperitive

Placinta cu branza de vaci

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 august 2008

Ingrediente
faina, oua, ulei, smantana, zahar vanilat si farin, sare, bicarbonat, gris, coaja rasa de lamaie.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Coca se imparte in doua bucati, care se intind in foi cu grosimea de 6-7 mm. Una din foi se asaza intr-o tava si se coace pe jumatate la cuptor. Se scoate tava din cuptor, se asaza umplutura din branza de vaci si se acopera cu cea de-a doua foaie. Se coace la cuptor, la temperatura moderata. Placinta coapta se pudreaza cu zahar farin.
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu branza de vaci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Placinta cu branza de vaci si stafide,in aluat fraged

Placinta cu branza de vaci si stafide,in aluat fraged

Aluatul fraged pe care l-am cumparat de la supermarket este foarte bun,pentru placinta cu branza

19 voturi    4 comentarii
45 min
Prajituri
Placinta cu branza de vaci si afine

Placinta cu branza de vaci si afine

Desfacem aluatul,il intindem cu sucitorul si punem in tava prima foaie.Separat pregatim,compozitia

97 voturi    24 comentarii
1h 45 min
Prajituri

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • faina
  • oua
  • ulei
  • smantana
  • zahar vanilat si farin
  • sare
  • bicarbonat
  • gris
  • coaja rasa de lamaie.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Fatet makdous