Aluatul fraged pe care l-am cumparat de la supermarket este foarte bun,pentru placinta cu branza de vaci proaspata, cu stafide.Deci decongelam,aluatul si separat,amestecam branza de vaci proaspata cu 8 sau 10 linguri de zahar,(fiecare isi pune zahar cat doreste),zeama de la o lamaie si razatura de la o lamaie si stafide aurii.Intindem pe foaia respectiva,o rulam si apoi o punem intr-o forma de teflon sau yena.Dupa ce am rulat-o,pe deasupra punem si cateva stafide si cubulete mici de margarina maestro,care se vor topi,iar placinta va avea un gust exceptional. Acest aluat se coace foarte repede si este de ajuns doar 40 sau 45 de minute sa stea in cuptor.Este o placinta spornica si foarte rapida.Eu las placinta in cuptor sa se raceasca si apoi o scot,ca sa o tai si sa o pudrez cu zahar pudra.Pofta buna !!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii