placinta cu branza dulce

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 pac. foi de placinta
  • 1kg branza dulce
  • esenta de lamaie si vanilie
  • 1 pahar de smantana/iaurt
  • stafide
  • 8 oua
  • 2 lingurii de gris
  • 3 lingurii de rama
  • ulei
  • 4 linguri zahar.

Mod de preparare

Se unge tava bine cu margarina rama,se pun foile de placinta bine unse cu ulei,se pragateste branza cu 7oua,cu esenta, grisul si jumatate din paharul de smantana,zaharul, si stafidele. Se toarna umplutura peste foi, se ocopere cu restul de foi (bine unse ).Se amesteca smantana ramasa cu 1 ou, si se toarna peste placinta cu branza. Dupa ce o scoatem din cuptor, o acoperim bine cu un prosop curat pana ce se raceste.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise