Se unge tava bine cu margarina rama,se pun foile de placinta bine unse cu ulei,se pragateste branza cu 7oua,cu esenta, grisul si jumatate din paharul de smantana,zaharul, si stafidele. Se toarna umplutura peste foi, se ocopere cu restul de foi (bine unse ).Se amesteca smantana ramasa cu 1 ou, si se toarna peste placinta cu branza. Dupa ce o scoatem din cuptor, o acoperim bine cu un prosop curat pana ce se raceste.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii