Se unge tava bine cu margarina rama,se pun foile de placinta bine unse cu ulei,se pragateste branza cu 7oua,cu esenta, grisul si jumatate din paharul de smantana,zaharul, si stafidele. Se toarna umplutura peste foi, se ocopere cu restul de foi (bine unse ).Se amesteca smantana ramasa cu 1 ou, si se toarna peste placinta cu branza. Dupa ce o scoatem din cuptor, o acoperim bine cu un prosop curat pana ce se raceste.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii