Se bat spuma ouale cu zaharul.Se adauga esenta si coaja de portocala,urmate de branza pisata si iaurt.Se amesteca bine.Foile de placinta se ung individual si se aseaza in tava.Fiecare foaie se unge cu compozitia si se presara stafide.se repeta pana la ultima foaie,doar ca pe aceasta o ungem cu ulei fara a mai adauga compozitie.Se da la cuptor.Cand se rumeneste prima foaie se scoate din cuptor.Se presara zaharul pudra si se taie in bucati.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii