Se bat spuma ouale cu zaharul.Se adauga esenta si coaja de portocala,urmate de branza pisata si iaurt.Se amesteca bine.Foile de placinta se ung individual si se aseaza in tava.Fiecare foaie se unge cu compozitia si se presara stafide.se repeta pana la ultima foaie,doar ca pe aceasta o ungem cu ulei fara a mai adauga compozitie.Se da la cuptor.Cand se rumeneste prima foaie se scoate din cuptor.Se presara zaharul pudra si se taie in bucati.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii