Pt foaie:
Se pune intr-un lighean zaharul, apa, sarea, praful de copt, otetul si margarina moale, ce ramane pe hartie se unge tava. Se amesteca toate ingredientele si se presara faina pana se face o coca buna de intins. Se desparte aluatul in doua si se intind doua foi.
Pt.umplutura:
Se pun intr-un lighean branza dulce, zaharul, zaharul vanilat, coaja de lamaie, stafidele, ouale si se amesteca totul pana devine omogen.
Se intinde prima foaie, se aseaza in tava, se pune stratul de umplutura, dupa care se pune a doua foaie. Se lipesc marginile si se inteapa cu furculita din loc in loc sa nu se umfle sa capete aspect urat. Se da la foc pt 35 min la gradatia 4. Rece se pudreaza si se taie.
Pofta buna.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii