Se pune faina intr-un bol, in mijloc se pune drojdia cu apa si se lasa 30 minute sa creasca maiaua. Dupa ce a crescut se pune sarea si se framanta si se adauga putin ulei cat sa nu se lipeasca de masa.
Aluatul obtinut se tine cel putin 40 minute la frigider.
Intr-un bol se bat ouale spuma (se pastreaza putin pentru uns) si se amesteca cu telemeaua data prin razatoare si cu zaharul.
Se intinde o foaie lunga din aluat si se adauga umplutura pe 70 % din suprafata.
Se ruleaza, se introduce in tava, se unge deasupra cu ou si se da la cuptorul incins pentru aproximativ 20 minute.
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii