Coca se imparte in 2 parti egale si se intinde in foi cu grosimea de 6-7 mm.
Una din foi se asaza intr-o tava si se coace pe jumatate la cuptor.
Branza de vaci se amesteca cu zahar, stafide, gris, zahar vanilat, ou, coaja rasa de lamaie si se asaza in tava peste foaia coapta pe jumatate. Se acopera cu cea de-a doua foaie si se introduce la cuptor, pentru a se coace.
Placinta coapta se pudreaza cu zahar farin, se lasa sa se raceasca si se portioneaza.
Prajitura de casa e mai gustoasa cu Rama Maestro!
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii