Se da branza prin razatoare si se taie cat mai marunt ceapa verde si mararul. Se amesteca impreuna cu ouale.
Pachetul de foietaj are de obicei doua foi. Pe fiecare o tai in jumatate si cu facaletul intind foaia astfel incat sa pot da forma de melc placintei. Se tine la cuptor aproximativ 40 min. la foc moderat.
Este foarte buna calda, dar si mai buna rece.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii