autor:

Anonim

» » , Aperitive, Dulciuri diverse

Placinta cu branza telemea de oi

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 august 2008

Ingrediente
faina, oua, ulei, smantana, zahar vanilat si farin, sare, bicarbonat, gris, coaja rasa de lamaie, branza telemea de oi

Dificultate: Redusa Timp: 1h

3 voturi

Mod de preparare

Coca se imparte in doua bucati, care se intind in foi cu grosimea de 6-7 mm. Una din foi se asaza intr-o tava si se coace pe jumatate la cuptor. Se scoate tava din cuptor, se asaza umplutura din branza telemea de oi si se acopera cu cea de-a doua foaie. Se coace la cuptor, la temperatura moderata. Placinta coapta se pudreaza cu zahar farin.
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu branza telemea de oi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Prajitura cu migdale si dulceata de pere (de post)

Prajitura cu migdale si dulceata de pere (de post)

1. Preincalzim cuptorul la 190 grade Celsius. 2. Faina o amestecam cu migdalele zdrobite si cu praful

9 voturi    2 comentarii
40 min
Dulciuri diverse
Pandispan

Pandispan

Se iau 2 ligheane in care separam ouale albusul in unu, galbenusul in altul. Galebenusurile le amestecam

22 voturi    8 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Proca Constanta , 26 noiembrie 2013

    Imi place

Dificultate

Redusa

Timp

1h

3 voturi

Ingrediente

  • faina
  • oua
  • ulei
  • smantana
  • zahar vanilat si farin
  • sare
  • bicarbonat
  • gris
  • coaja rasa de lamaie
  • branza telemea de oi

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Dulceata de pere padurete (salbatice) Dulceata de pere padurete (salbatice)

Curatam perele de codite, indepartam mustatile din partea superioara, le spalam bine. Punem la fiert 2 cani de apa cu zaharul, scortisoara,

0 voturi    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Gem de afine Gem de afine

Se spală delicat afinele, se acoperă cu zahăr şi se lasă peste noapte, pentru a-şi lăsa sucul. A doua zi, se pun la fiert,

0 voturi    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
Mousse au chocolat