placinta cu branza telemea si stafide

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • faina, oua, untura, smantana, zahar vanilat si farin, sare, bicarbonat
  • pentru unplutura:branza de
  • vaci, oua, zahar, gris, stafide, coaja de lamaie,

Mod de preparare

Coca se imparte in 2 parti egale si se intinde in foi cu grosimea de 6-7 mm.

Una din foi se asaza intr-o tava si se coace pe jumatate la cuptor.

Branza de vaci se amesteca cu zahar , stafide, gris,zahar vanilat , ou, coaja rasa de lamaie si se asaza in tava peste foaia coapta pe jumatate. Se acopera cu cea de-a doua foaie si se

introduce la cuptor , pentru a se coace.

Placinta coapta se pudreaza cu zahar farin , se lasa sa se raceasca si se portioneaza.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise