autor:

IC

» » Retete vegetariene

Placinta cu brocoli si conopida

Autor: IC (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 aprilie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: IC (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 aprilie 2011

Ingrediente
1 buc. brocoli proaspat, 1 buc. conopida proaspata, 3 oua, 200 g cascaval afumat, 3 linguri de smantana, 1 lingura de ulei de masline, sare, piper, boia de ardei, patrunjel proaspat

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

6 voturi

Mod de preparare

Se unge o tava pentru cuptor cu ulei de masline, se adauga in tava buchetele de brocoli si conopida, se condimenteaza cu sare, piper, boia de ardei, se adauga 2 cani de apa si se pune la cuptor (180 grade C) pentru 30-35 de minute.

Intre timp se prepara sosul care trebuie pus peste brocoli si conopida, astfel: se bat 3 oua cu patrunjel proaspat, se adauga cascavalul afumat ras, se adauga 3 linguri de smantana si condimente (sare, piper, boia de ardei). Se amesteca pana devine cat de cat omogen.

Dupa ce tava a stat la cuptor 30-35 de minute, se scoate si se scurge o parte din apa in exces, se toarna sosul preparat si se pune la cuptor pentru inca 15 minute la 150 grade C, pana se rumeneste.

*Se mai pot adauga rondele de morcovi si/sau bucatele de piept de pui sau curcan (pentru carnivori).

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu brocoli si conopida" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Garnitura de orez soté cu legume

Garnitura de orez soté cu legume

Se fierbe orezul in multa apa cu sare la foc mic pana cand bobul se poate strivi intre degete. Se

1 vot    5 comentarii
30 min
Retete vegetariene
Lapte vegetal din orez

Lapte vegetal din orez

Mi s-a facut dor de laptele vegetal din orez, astfel am cautat pe internet retete raw vegan si asa

3 voturi    0 comentarii
20 min
Retete vegetariene

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

6 voturi

Ingrediente

  • 1 buc. brocoli proaspat
  • 1 buc. conopida proaspata
  • 3 oua
  • 200 g cascaval afumat
  • 3 linguri de smantana
  • 1 lingura de ulei de masline
  • sare
  • piper
  • boia de ardei
  • patrunjel proaspat

Raporteaza reteta

Retete
de IC
Iepure la cuptor

Iepure la cuptor

1. Se aseaza iepurele curatat intr-o oala. Se condimenteaza cu sare, piper, cimbru si foile de dafin.

15 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Pulpe de curcan cu ciuperci, vin alb si sos de alune

Pulpe de curcan cu ciuperci, vin alb si sos de alune

Pentru friptura: Se taie pulpa de curcan in 5 bucati, se spala cu apa calda. Se condimenteaza cu

1 vot    0 comentarii
2h
Sosuri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete vegetariene

Castraveti bulgaresti Castraveti bulgaresti

Se spala castravetii proaspeti care trebuie sa fie neloviti si foarte tari, micuti si subtiri, apoi li se indeparteaza capetele si se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Frunze de vita oparite Frunze de vita oparite

Frunzele tinere de vita se spala dupa ce le-au fost indepartate coditele. Se pun cca.2 l de apa la fiert cu o lingura de sare. Cand

0 voturi    0 comentarii
30 min
Bucate la borcan
Conopida gratinata cu sos de patrunjel