Incepem cu aluatul:
Punem toate igredientele intr-un vas si le amestecam pana devine un aluat elastic.
Umplutura:
Taiem ceapa si o punem pe foc cu uleiul cand sa calit putin punem si carnea, dupa 5 minute punem bulionul,sarea si piperul, cand e gata oprim focul.Apoi punem maslinele tocate marunt si 3 oua pe care le-am fiert inainte, dupa acea amestecam toate ingredientele.
Aluatul il inpartim in doua, o parte o intindem si punem in tava de la cuptor apoi punem carnea si dupa acea cealanta parte ramasa.Se inchid bine marginile cu o furculita si se inteapa si aluatul de deasupra,cu oul ramas se unge aluatul. Se coace la 180 grade cam 30 minute.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii