autor:

mia

» » Aperitive

Placinta cu carne

Autor: mia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 iunie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 iunie 2010

Ingrediente
Pentru aluat:, 1kg faina, 500 ml ulei, 500 ml lapte, sare dupa gustul fiecaruia., Pentru umplutura:, 500g carne tocata, 2 cepe, 4 oua, 200g masline fara sanbure si 100ml bulion, 100ml ulei, sare, piper.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

8 voturi

Mod de preparare

Incepem cu aluatul:

Punem toate igredientele intr-un vas si le amestecam pana devine un aluat elastic.

Umplutura:

Taiem ceapa si o punem pe foc cu uleiul cand sa calit putin punem si carnea, dupa 5 minute punem bulionul,sarea si piperul, cand e gata oprim focul.Apoi punem maslinele tocate marunt si 3 oua pe care le-am fiert inainte, dupa acea amestecam toate ingredientele.

Aluatul il inpartim in doua, o parte o intindem si punem in tava de la cuptor apoi punem carnea si dupa acea cealanta parte ramasa.Se inchid bine marginile cu o furculita si se inteapa si aluatul de deasupra,cu oul ramas se unge aluatul. Se coace la 180 grade cam 30 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu carne" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Placinta cu carne si ghebe

Placinta cu carne si ghebe

Aluatul: Drojdia o frecam cu zaharul, iar apa o punem pe foc sa devina calduta. Intr-un bol punem

3 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Placinta cu carne de miel pregatita cu aparatul de marinat FoodSaver

Placinta cu carne de miel pregatita cu aparatul de marinat FoodSaver

*Pentru inceput marinam carnea de miel; 1.Amestecam toate condimentele intr-un castron exceptie

1 vot    0 comentarii
2h 15 min
Retete de Pasti

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Adriana K.D.

    Adriana K.D. (Chef de cuisine) , 22 octombrie 2010

    pe cat de bine arata, pe atat de gustoasa e!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 28 iulie 2010

    Trebuie sa fie o bunatate...

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 28 iulie 2010

    Nu am mai mancat de mult,o bunatate.Desii eu nu pun bulion si masline,o sa incerc si asa.

    • ALINA BANICA

      ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 21 iunie 2010

      O reteta deosebita

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

8 voturi

Ingrediente

  • Pentru aluat:
  • 1kg faina
  • 500 ml ulei
  • 500 ml lapte
  • sare dupa gustul fiecaruia.
  • Pentru umplutura:
  • 500g carne tocata
  • 2 cepe
  • 4 oua
  • 200g masline fara sanbure si 100ml bulion
  • 100ml ulei
  • sare
  • piper.

Raporteaza reteta

Retete
de mia
Tortilla de patatas (omleta cu cartofi)

Tortilla de patatas (omleta cu cartofi)

Se curata cartofii si se taie in cubulete,se pun la prajit,in pralabil se bat oale cu sarea si piperul

22 voturi    9 comentarii
30 min
Aperitive cu oua
Rulada cu dulceata de piersici

Rulada cu dulceata de piersici

Se separa galbenusurile de albusuri,peste galbenusuri se pune zaharul si se bate cu mixerul pana

15 voturi    8 comentarii
30 min
Prajituri
Placinta cu mere

Placinta cu mere

Incepem cu aluatul:se pune faina intr-un bol cu laptele caldut(creste mai repede coca)si drojdia,separat

24 voturi    7 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Adriana K.D. (Chef de cuisine)

pe cat de bine arata, pe atat de gustoasa e!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
,,Cozonac'' din piept de pui