Placinta cu carne

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa
Placinta cu carne

Ingrediente

  • Pentru aluat:
  • 1kg faina, 500 ml ulei, 500 ml lapte, sare dupa gustul fiecaruia.
  • Pentru umplutura:
  • 500g carne tocata, 2 cepe, 4 oua, 200g masline fara sanbure si 100ml bulion, 100ml ulei, sare, piper.

Mod de preparare

Incepem cu aluatul:

Punem toate igredientele intr-un vas si le amestecam pana devine un aluat elastic.

Umplutura:

Taiem ceapa si o punem pe foc cu uleiul cand sa calit putin punem si carnea, dupa 5 minute punem bulionul,sarea si piperul, cand e gata oprim focul.Apoi punem maslinele tocate marunt si 3 oua pe care le-am fiert inainte, dupa acea amestecam toate ingredientele.

Aluatul il inpartim in doua, o parte o intindem si punem in tava de la cuptor apoi punem carnea si dupa acea cealanta parte ramasa.Se inchid bine marginile cu o furculita si se inteapa si aluatul de deasupra,cu oul ramas se unge aluatul. Se coace la 180 grade cam 30 minute.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Macrou cu lamaie pe pat de cartofi cu rozmarin

Macrou cu lamaie pe pat de cartofi cu rozmarin

Se curata, se spala se taie macroul in doua, inlaturand capul, coada si aripioarele.

Macrou cu lamaie pe pat de cartofi cu rozmarin
Salata de icre

Salata de icre

Reteta de salata de icre. Cum faci acasa salata de icre.

Salata de icre
Crap prajit cu sos de rosii si capere

Crap prajit cu sos de rosii si capere

Crap prajit cu sos de rosii si capere
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor