Dupa ce am curatat cartofii de coaja, ii spalam bine si i-am dat pe razatoarea mare. Ii acoperim cu apa pentru a nu oxida, cat timp preparam restul. Tocam ceapa julien si patrunjelul cat mai fin, scurgem cartofii de apa bine si ii amestecam. Amestecam cu ceapa, patrunjelul, uleiul, sarea, boiaua iute, piperul, iaurtul, cele doua oua intregi, cascavalul si faina care a fost inainte amestecata cu praful de copt.
Se preincalzeste cuptorul la 180 grade Celsius, se pregateste tava adaugandu-se o hartie de copt, se pune compozitia si se da pentru 45 minute la cuptor.
Dupa ce s-a facut, se scoate din cuptor pentru a se racii si abia apoi se poate taia.
Se poate servii si cu sos de mujdei.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii