Se unge o tava cu putin ulei. Se incinge cuptorul. Cartofii curatati se taie rondele subtiri. Intr-un castron se amesteca ceapa verde taiata marunt, patrunjelul tocat, branza si galbenusurile iar separat intr-un bol se amesteca boiaua si pesmetul. Se acopera fundul tavii cu jumatate din rondelele de cartofi, se presara amestecul de pesmet cu boia, sare si piper. Se adauga compozitia de branza cu ou si verdeata peste pesmet, sare, piper si apoi se aseaza rondelele de cartofi ramase. Deasupra se toarna unt topit. Se tine o ora la cuptor, apoi se lasa 10 minute sa se raceasca inainte de servire.
Sugestii: Se serveste cu garnitura de legume sau cu salata verde si ridichi.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii