Reteta postata pe: 31 mai 2008
Ingrediente
1 kg cartofi, 4 fire de ceapa verde, 4-5 fire de patrunjel verde tocat, 225 g branza Cheddar, 2 galbenusuri mari, 1 lingurita boia de ardei dulce, 125 g pesmet, 50 g unt topit, sare, piper.
Dificultate: Redusa | Timp: 15 min
Mod de preparare
Se unge o tava cu putin ulei. Se incinge cuptorul. Cartofii curatati se taie rondele subtiri. Intr-un castron se amesteca ceapa verde taiata marunt, patrunjelul tocat, branza si galbenusurile iar separat intr-un bol se amesteca boiaua si pesmetul. Se acopera fundul tavii cu jumatate din rondelele de cartofi, se presara amestecul de pesmet cu boia, sare si piper. Se adauga compozitia de branza cu ou si verdeata peste pesmet, sare, piper si apoi se aseaza rondelele de cartofi ramase. Deasupra se toarna unt topit. Se tine o ora la cuptor, apoi se lasa 10 minute sa se raceasca inainte de servire.
Sugestii: Se serveste cu garnitura de legume sau cu salata verde si ridichi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu cartofi si branza" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Faina se amesteca impreuna cu sarea si cu apa calduta cit cuprinde sa fie o coca moale . Se framinta
110 voturi
51 comentarii
2h
Se amesteca faina impreuna cu sarea si cu apa calduta cit cuprinde sa fie o coca moale . Se framinta
19 voturi
20 comentarii
1h 40 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Sidy (Chef de cuisine) , 21 iunie 2009
Trebuie testata !!!