Curăţă, spală şi rade morcovii şi cartofii.
Într-o tigaie mare, încălzeşte untul şi căleşte legumele(ceapa, morcovii şi cartofii), adaugă sare si piper.
Lasă la foc mic 15 mn, amestecând din când în când.
Amestecă separat laptele, ouăle şi caşcavalul ras.
Varsă peste legume şi mai lasă 15 mn la foc mic.
Se serveşte caldă.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii