Curăţă, spală şi rade morcovii şi cartofii.
Într-o tigaie mare, încălzeşte untul şi căleşte legumele(ceapa, morcovii şi cartofii), adaugă sare si piper.
Lasă la foc mic 15 mn, amestecând din când în când.
Amestecă separat laptele, ouăle şi caşcavalul ras.
Varsă peste legume şi mai lasă 15 mn la foc mic.
Se serveşte caldă.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii