Untul se amesteca cu 140 g zahar si galbenusurile, pana ce se obtine o crema spumoasa. Se adauga apoi ciocolata topita si amidonul si se amesteca in continuare pana ce compozitia s-a omogenizat. Se bat albusurile cu restul de zahar si zaharul vanilat. Se amesteca cele doua compozitii si se toarna intr-o tava captusita cu hartie.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii