Baltul:Se amestecă 250 g faina,250g brânză dulce, 250 g unt (margarina), un praf de sare şi se lasa la rece 20 min.
Umplutura: se spală,se curata si se taie bucati potrivite ciupercile şi sarea si se pun la pajit in putin ulei de masline pina scade toata apa . Cind sunt gata ciupercile in ele se taie marunt 1 legatură de patrunjel verde.
Intr-o tava dreptunghiulara mare se intinde blatul (lasat la frigider)si se ridica cam 3 cm pe marginea tăvii.Peste blat se pune compoziţia de ciuperci , peste care se bat cele 5 ouă amestecate cu smântâna(iaurt)putina sare si piper, la sfârşit se rad cele 100 g de cascaval şi totul se pune la cuptor pentru 25 de minute.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii