autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

PLACINTA CU DOVLEAC

Autor: cip (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: cip (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 martie 2009

Ingrediente
Foi de placinta, Dovleac, Zahar, Vanilie, Scortisoara, Zahar pudra, Mere, Ulei de masline

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Dovleacul se razuieste apoi se caleste in ulei de masline, se adauga zaharul si se parfumeaza cu scortisoara si vanilie.
Foile de placinta se ung cu ulei de masline, se suprapun cate 4 apoi se umplu cu compozitia de dovleac.
Foile se ruleaza, se aseaza in tava de copt si se coc la 180 de grade timp de 30 de minute.
Se decoreaza cu zahar pudra, scortisoara si cuburi din mere caramelizate
Daca ti-a placut reteta noastra "PLACINTA CU DOVLEAC" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Placinta de dovleac

Placinta de dovleac

Pentru aluat:Bati bine ouale,adaugi zaharul si bati spuma.Torni treptat uleiul si laptele,dupa care

4 voturi    1 comentariu
2h
Prajituri
Placinta cu dovleac

Placinta cu dovleac

Amestecam intr-o cratita laptele, zaharul si uleiul pana incepe sa fiarba apoi dam la racit. Peste

12 voturi    12 comentarii
1h
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 31 %
799.99 lei
549.99 lei

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • Foi de placinta
  • Dovleac
  • Zahar
  • Vanilie
  • Scortisoara
  • Zahar pudra
  • Mere
  • Ulei de masline

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de capsuni Gem de capsuni

Se spală căpşunile, se acoperă cu zahăr şi se lasă peste noapte, pentru a-şi lăsa sucul. A doua zi, se pun la fiert, pe foc

1 vot    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Dulceata din fructe de padure Dulceata din fructe de padure

Se spală delicat fructele. Într-o cratiţă mai mare se pun la fiert apa cu zahărul, care se lasă să fiarbă, iar când

1 vot    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
TARTA CU FRUCTE