autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

PLACINTA CU DOVLEAC

Autor: cip (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: cip (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 martie 2009

Ingrediente
Foi de placinta, Dovleac, Zahar, Vanilie, Scortisoara, Zahar pudra, Mere, Ulei de masline

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Dovleacul se razuieste apoi se caleste in ulei de masline, se adauga zaharul si se parfumeaza cu scortisoara si vanilie.
Foile de placinta se ung cu ulei de masline, se suprapun cate 4 apoi se umplu cu compozitia de dovleac.
Foile se ruleaza, se aseaza in tava de copt si se coc la 180 de grade timp de 30 de minute.
Se decoreaza cu zahar pudra, scortisoara si cuburi din mere caramelizate
Daca ti-a placut reteta noastra "PLACINTA CU DOVLEAC" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Placinta de dovleac

Placinta de dovleac

Se amesteca toate ingredientele si se face o coca destul de tare ,cat sa se poata intinde usor . Se

2 voturi    2 comentarii
1h 45 min
Dulciuri diverse
Placinta cu mere dovleac si gutui

Placinta cu mere dovleac si gutui

Dovleacul,merele si gutuile curatate de coaja si seminte se rad,se pun intr-un vas cu fundul gros

4 voturi    0 comentarii
2h 15 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • Foi de placinta
  • Dovleac
  • Zahar
  • Vanilie
  • Scortisoara
  • Zahar pudra
  • Mere
  • Ulei de masline

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gogosi cu branza dulce si potisa Gogosi cu branza dulce si potisa

Se pune branza dulce intr-un vas; peste ea se adauga laptele dulce, potisa in amestec cu faina, sare, esenta, oul si se omogenizeaza

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aluaturi si Foietaje
Ciambelle- Gogosi italiene Ciambelle- Gogosi italiene

Pentru reusita acestor gogosi italiene, este foarte important sa se respecte modul de pregatire al aluatului si al felului de framantare. In

0 voturi    0 comentarii
2h 45 min
Dulciuri diverse
Noga deosebita