autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

PLACINTA CU DOVLEAC

Autor: cip (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: cip (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 martie 2009

Ingrediente
Foi de placinta, Dovleac, Zahar, Vanilie, Scortisoara, Zahar pudra, Mere, Ulei de masline

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Dovleacul se razuieste apoi se caleste in ulei de masline, se adauga zaharul si se parfumeaza cu scortisoara si vanilie.
Foile de placinta se ung cu ulei de masline, se suprapun cate 4 apoi se umplu cu compozitia de dovleac.
Foile se ruleaza, se aseaza in tava de copt si se coc la 180 de grade timp de 30 de minute.
Se decoreaza cu zahar pudra, scortisoara si cuburi din mere caramelizate
Daca ti-a placut reteta noastra "PLACINTA CU DOVLEAC" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Placinta cu dovleac si stafide

Placinta cu dovleac si stafide

 Curăță și taie in felii dovleacul și pune-l la copt. Pentru aluat, amesteca margarina

0 voturi    0 comentarii
45 min
Retete de Craciun
Placinta de dovleac

Placinta de dovleac

Se amesteca toate ingredientele si se face o coca destul de tare ,cat sa se poata intinde usor . Se

2 voturi    2 comentarii
1h 45 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • Foi de placinta
  • Dovleac
  • Zahar
  • Vanilie
  • Scortisoara
  • Zahar pudra
  • Mere
  • Ulei de masline

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de visine Gem de visine

Visinele se spala bine. Se scot samburii si se adauga peste ele zaharul. Se amesteca intr-un ceaun de tuci cu zaharul pana isi lasa

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi
Dulceata de coacaze negre Dulceata de coacaze negre

Coacazele se spala, se scurg si se pun in cratita. Adaugam zaharul, apoi apa si fierbem 20 minute, spumam. Cand este gata, o punem

4 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Biscuiti cu unt si ciocolata