Dovleacul se curata si se da pe razatoare . Se adauga zaharul si scortisoara si se amesteca bine. Se caleste pana scade toata zeama, apoi se lasa la racit.
Se amesteca faina cu praful de copt, se pun margarina taiata cubulete , uleiul, zaharul,sarea, esentele si coaja de lamâie si se framanta bine. Se intind doua foi. Se aseaza prima foaie in tava tapetata cu hartie de copt. Dovleacul se aseaza peste foaie si se niveleaza. Cea de-a doua foaie se taie fasii si se face un grilaj.Se da la cuptor pentru 40-50 de minute pana se rumeneste usor.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii