Se pune faina intr-o cratita mare, in mijloc se pune un praf de sare, un ou batut, margarina, 18 linguri de ulei si 18 linguri apa si praful de cop stins cu lamiie. Se framinta coca, apoi se intinde cu facaletul si se pune intr-o tava mare care s-a tapetat cu margarina si faina. Se incinge cuptorul. Se curata dovleacul si se rade, se amesteca cu zaharul cu 2 linguri de margarina si 3 oua care leaga compozitia. Se pune si scortisoara si esenta de vanilie. Se face ca o pasta si se pune peste foaia de placinta. Peste se pune nuca taiata marunt si se pune a 2-a foaie de coca peste. Se tine la cuptor 35 de minute. Dupa ce s-a racit se pune pe farfurie taiata patratele, se pune frisca deasupra si nuci.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii