Se dilueaza drojdia in laptele amestecat cu smantana.
Se freaca spuma untul cu zaharul, dupa care se adauga ouale si drojdia diluata. Se amesteca bine, se incorporeaza faina si mirodeniile si se framanta un aluat care se lasa sa se odihneasca 15 minute.
Se intinde aluatul, se imbraca cu el o tava dreptunghiulara unsa cu unt, inclusiv peretii tavii. Se pune deasupra dovleacul ras amestecat cu zaharul vanilat si coaja de lamaie, se pliaza aluatul din parti peste umplutura, se unge cu ou si se coace 40 de minute la foc mic.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii