Amestecam branza de vaci cu:10 linguri de zahar brun,4 sau 5 linguri de gris,100 gr stafide aurii,1 lingura de rom,4 linguri de smanta si daca compozitia este prea tare,adaugam si cateva linguri de lapte batut.Trecem la uns foile de placinta,pe fiecare parte cu ulei.Cu ajutorul unei pensule,facem aceasta operatie,care va merge foarte repede.La fiecare rulou de umplut cu branza, voi pune cate 4 sau 5 foi de placinta.Eu am avut norocul sa fie foile de placinta foarte proaspete si sa nu se rupa.Punem peste 4 sau 5 foi de placinta,branza amestecata si apoi rulam si punem in tava,la cuptor pentru 50 de minute.Este o placinta foarte usor de pregatit si foarte gustoasa.Este foarte buna cand o servim calda,dar se mentine la fel de buna si a doua zi.Pofta buna!!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii