Ouale se pun intr-un castron impreuna cu branza dulce si se amesteca. Apoi se pune zaharul, zaharul vanilat, coaja rasa de la lamaie, grisul si iaurtul. La urma se pun stafidele.
In tava de aragaz se pun 4 - 5 foi de placinta unse cu ulei. Se toarna compozitia in tava si se pun alte 4-6 foi de placinta unse cu ulei. Se coace la fac potrivit. Cand se scoate din cuptor se pune desupa un propos de bucatarie ud. Se pudreaza cu zahar.
In compozitie se pot pune in loc de stafide, visine de la congelator.
Reteta este scurta si foarte buna!
Va rog, sa nu uitati un lucru foarte important: timpul unei femei este foarte pretios si, in genereal, sunt apreciate retele gustoase si usor de pregatit.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii