Bate cu telu iaurtul,5 oua,zaharul,zaharul vanilat.Ungem cu margarina o tava o tapetam cu faina.Intr-un castron amsetecam ulei si putina apa si ungem fiecare foaie.
Asezam in tava jumatate din foi peste care torni umplutura si apoi pui si celelalte foi ramase.Bati oul cu smintina si intinzi uniform peste foi.Dai la cuptor 45 de minute.Scoti placinta din cuptor si o servesti calda si optional o poti pudra cu zahar.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii