Placinta cu iaurt

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa
Placinta cu iaurt

Ingrediente

  • un pachet de foi:6 oua
  • 500 ml iaurt gras
  • 250g zahar
  • zahar vanilat
  • 100g smintina
  • 50ml ulei.

Mod de preparare

Bate cu telu iaurtul,5 oua,zaharul,zaharul vanilat.Ungem cu margarina o tava o tapetam cu faina.Intr-un castron amsetecam ulei si putina apa si ungem fiecare foaie.

Asezam in tava jumatate din foi peste care torni umplutura si apoi pui si celelalte foi ramase.Bati oul cu smintina si intinzi uniform peste foi.Dai la cuptor 45 de minute.Scoti placinta din cuptor si o servesti calda si optional o poti pudra cu zahar.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise