Placinta cu legume si carne

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
medie
Placinta cu legume si carne

Ingrediente

  • 1/2 pachet foietaj Bella
  • 150 gr piept de pui afumat
  • 150 gr costita de porc afumata
  • 200 gr piept de pui proaspat prajit
  • 2 fire ceapa verde
  • 4 bucati gogosar murat
  • 2 oua
  • 2 linguri faina
  • 1 lingurita mustar
  • piper
  • cimbru
  • 1/2 legatura marar
  • 2 graunti usturoi

Mod de preparare

Feliem carnea si o punem intr-un bol. Ceapa o taiem rondele si o adaugam peste carne, de asemeni usturoiul curatat. Gogosarul scurs l-am taiat bucatele mai micute si l-am adaugat in bol.

Amestecam bine ingredientele si le asezonam cu condimentele si mararul tocat. Batem ouale bine si oprim putin din ele pentru a unge placinta, iar peste restul adaugam mustarul si faina. Omogenizam si turnam peste ingredientele din bol. Fiind atatea ingrediente deja sarate, nu a fost nevoie de un adaos de sare.

Intindem foietajul peste folia in care a fost impachetat si taiem la capete in fasii, iar la mijloc asezam ingredientele. Impletim marginile, ungem cu oul oprit cu ajutorul unel pensule si asezam in tava tapetata cu hartie de copt.

Dam la cuptor pentru 35 minute la 180 grade. Noi am servit-o calda, alaturi de sos iutica!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse
Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise