Feliem carnea si o punem intr-un bol. Ceapa o taiem rondele si o adaugam peste carne, de asemeni usturoiul curatat. Gogosarul scurs l-am taiat bucatele mai micute si l-am adaugat in bol.
Amestecam bine ingredientele si le asezonam cu condimentele si mararul tocat. Batem ouale bine si oprim putin din ele pentru a unge placinta, iar peste restul adaugam mustarul si faina. Omogenizam si turnam peste ingredientele din bol. Fiind atatea ingrediente deja sarate, nu a fost nevoie de un adaos de sare.
Intindem foietajul peste folia in care a fost impachetat si taiem la capete in fasii, iar la mijloc asezam ingredientele. Impletim marginile, ungem cu oul oprit cu ajutorul unel pensule si asezam in tava tapetata cu hartie de copt.
Dam la cuptor pentru 35 minute la 180 grade. Noi am servit-o calda, alaturi de sos iutica!
Reteta de gem de caise fara conservanti. Gem de caise reteta simpla si usor de preparat.
Gem de caise
Comentarii
Adaugă comentariu