Ingrediente
1/2 pachet foietaj Bella, 150 gr piept de pui afumat, 150 gr costita de porc afumata, 200 gr piept de pui proaspat prajit, 2 fire ceapa verde, 4 bucati gogosar murat, 2 oua, 2 linguri faina, 1 lingurita mustar, piper, cimbru, 1/2 legatura marar, 2 graunti usturoi
Dificultate: Medie | Timp: 50 min
8 voturi
Mod de preparare
Amestecam bine ingredientele si le asezonam cu condimentele si mararul tocat. Batem ouale bine si oprim putin din ele pentru a unge placinta, iar peste restul adaugam mustarul si faina. Omogenizam si turnam peste ingredientele din bol. Fiind atatea ingrediente deja sarate, nu a fost nevoie de un adaos de sare.
Intindem foietajul peste folia in care a fost impachetat si taiem la capete in fasii, iar la mijloc asezam ingredientele. Impletim marginile, ungem cu oul oprit cu ajutorul unel pensule si asezam in tava tapetata cu hartie de copt.
Dam la cuptor pentru 35 minute la 180 grade. Noi am servit-o calda, alaturi de sos iutica!