Se pune apa putin la incalzit.
Punem intr-un ligheam cubuletu de drojdie,adaugam apa calduta,uleiu,si incet incet faina pina se desprinde de maini,o lasam sa creasca.
Curatam merele si le dam prin razatoarea mare.
Dupa ce coca a crescut o inpartim in 2,punem putina faina pe masa si cu sucitoru intindem prima parte de coca o foaie cat de mare avem tava,punem coca in tava,apoi punem pe toata foaia pesmet sau gris ce dorim,dupaceia intindem merele rase egal in toata tava,punem apoi cana de zahar la fel peste tot si scortisoara dupa gust,
facem a doua foaie la fel si o punem in tava peste mere,inainte de a o da la cuptor o portionam cu un cutit.
Se serveste cu zahar pudra pe deasupra

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii