Aluatul: se pune drojdia intr-un castron, se adauga zaharul si se amesteca pana se topeste, se adauga apa, uleiul, sarea si faina (este gata atunci cand nu se mai lipeste de degete)
Continutul: se decojesc merele, se rad pe razatoarea mare, se pun intr-o cratita in care se adauga zaharul si scortisoara, se tine pe foc pana scade toata zeama
Se pune primul strat de aluat in tava, se adauga continutul de mere si cel de-al doilea strat care se inteapa cu furculita, se tine la cuptor 30 min la 160 grade.
Dupa ce se raceste se presara zaharul pudra.
Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii