Aluatul: se pune drojdia intr-un castron, se adauga zaharul si se amesteca pana se topeste, se adauga apa, uleiul, sarea si faina (este gata atunci cand nu se mai lipeste de degete)
Continutul: se decojesc merele, se rad pe razatoarea mare, se pun intr-o cratita in care se adauga zaharul si scortisoara, se tine pe foc pana scade toata zeama
Se pune primul strat de aluat in tava, se adauga continutul de mere si cel de-al doilea strat care se inteapa cu furculita, se tine la cuptor 30 min la 160 grade.
Dupa ce se raceste se presara zaharul pudra.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii