• Se framanta un aluat obisnuit din faina,drojdie,sare si apa,cat cuprinde.
Separat se spala si se curata merele,se dau pe razatoare.Dupa ce aluatul adospit(aprox. 20 min)se imparte in 8, se intind foi pe planseta se lucru,fara a folosi faina,ci ulei cu care se unge planseta.Pe fiecare foaie se aseaza merele razalite,fara a fi calite,peste mere se presara zaharul si scortisoara,apoi se ruleaza foaia.
Se da la cuptorul incalzit si se coace la foc potrivit pentru aprox. 40 min.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii