1. Se spala merele si se rad cu tot cu coaja.
2. Se adauga zaharul si scortisoara si se lasa 30 min.
3.Se unge o tava cu unt si se aseaza un strat de foietaj.
4. Se storc merele rase de zeama, si se intind uniform in tava peste foaie si se mai adauga si a doua foaie.
5. Se taie placinta in bucatele cu un cutit udat cu apa rece si se pun deasupra cubulete mici de unt.
6. Se da la cuptor pentru 30 minute.
7. Zeama stoarsa de la mere se amesteca cu mierea de albine si se toarna peste placinta dupa cele 30 de minute.
8. Se mai lasa la cuptor inca 20 minute.
9. Se lasa sa se raceasca si se pudreaza cu zahar.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii