autor:

aura

» » Prajituri

Placinta cu mere

Autor: aura (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: aura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 februarie 2010

Ingrediente
Pentru aluat:, -100g zahar, -200g margarina, -300g faina, -1 praf de copt, -1 ou, -1 vanilie, Pentru umplutura:, -mere, -rom, -scortisoara, -zahar vanilat

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare


Se amesteca compozitia de mai sus si se vor face 2 foi. Se intinde prima foaie, se pun merele care au fost rase si stoarse, se adauga scortisoara, rom, zahar vanilat,se presara pe prima foaie apoi se pune a doua foaie si se da la cuptor.Inainte de a fi bagata la cuptor se inteapa cu furculita.Se pudreaza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu mere" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Placinta cu mere

Placinta cu mere

Curatati merele si dati-le pe razatoarea mare (Pastrati 2 mere necuratate si intregi). Puneti intr-o

20 voturi    5 comentarii
1h
Prajituri
Placinta cu mere - 2 tavi

Placinta cu mere - 2 tavi

Aluatul: se pune drojdia intr-un castron, se adauga zaharul si se amesteca pana se topeste, se adauga

5 voturi    0 comentarii
30 min
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • Pentru aluat:
  • -100g zahar
  • -200g margarina
  • -300g faina
  • -1 praf de copt
  • -1 ou
  • -1 vanilie
  • Pentru umplutura:
  • -mere
  • -rom
  • -scortisoara
  • -zahar vanilat

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Inghetata falsa Inghetata falsa

Albușurile se bat spumă, se adaugă zahărul și se mai bat 5 minute să se topească zahărul, se adaugă gălbenușurile frecate

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Prajitura cremoasa cu dovleac si paste, desert perfect de toamna Prajitura cremoasa cu dovleac si paste, desert perfect de toamna

Pornim cuptorul la treapta medie. Pregatim o tava cu dimensiunea de 20/30 cm.O tapetam pe fund cu hartie de copt si marginile le gresam

0 voturi    0 comentarii
2h
Dulciuri diverse
Savarine cu dulceata de zmeura