Incepem cu aluatul:se pune faina intr-un bol cu laptele caldut(creste mai repede coca)si drojdia,separat se bat 4 oua cu 150g de zahar spuma,dupa care se pune cu faina.Se amesteca pana se incorporeaza toate ingredientele,apoi se
pune uleiul putin cate putin si se framanta incontinuare pana intra tot uleiul in coca,se lasa o jumatate de ora sa creasca.
Merele se curata de coaja(eu le-am pus cu coaja) si se da pe razatoare, se pun la calit in putin ulei,zahar si scortisoara. Se pun trei sferturi de aluat pe masa de lucru si se intinde in forma tavei,apoi puneti merele, cu restu de aluat ornati dupa imaginatia fiecaruia sau sinplu o intindeti si o puneti peste mere,cu oul ramas se bate si se unge aluatul de deasupra.Se da la cuptor 30 minute la 180 grade.
Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.
Sarmale cu varza dulce in vas de lutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii