Aluat
Intai se amesteca margarina cu zaharul si un ou apoi se pune faina si apa. Se foloseste 2 treimi din aluat pentru a face o foaie ce se pune si pe margini (400 gr aluat) si 200 se lasa pentru foaia de sus.
Se coace intr-o tava rotunde de diametru 20 cm.
Pe foaie se pune intai pesmetul apoi stafidele si deasupra merele amestecate cu zahar.
La sfarsit se pune foaia de aluat si se taie putin deasupra .
Se coace 1 ora la temperatura de 170C.
Pofta buna
Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.
Sarmale cu varza dulce in vas de lutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii