Se dau merele prin razatoare si se pun la calit cu zahar si scortisoara, la foc potrivit sa nu se arda zaharul. Intre timp se bat ouale cu cana de zahar pana se omogenizeaza bine, se adauga uleiul si laptele, praful de copt (nestins), zaharul vanilat si faina cat sa fie mai groasa compozitia decat o smantana grasa. Dupa ce s-au calit merele se lasa sa se raceasca.Se unge tava cu putin ulei si se tapeaza cu faina. Se pune 3/4 din compozitie in tava se adauga merele calite si se toarna restul de compozitie peste mere. Chiar daca nu acopera in intregime merele nu e nici o nenorocire ca se va umfla primul strat de compozitie si va cuprinde merele! Se lasa la cuptorul incins la 180 grade cca 40 minute! E gata cand e rumena deasupra!
Pofta buna!
Descopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasaCiorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasa! Descopera cum sa pregatesti aceasta ciorba plina de vitamine, perfecta...
Ciorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasaReteta de cartofi noi la tigaie. Cartofi noi la tigaie reteta simpla. Reteta de cartofi fierti si trasi la tigaie. Retete cu...
Cartofi noi la tigaieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii