Dupa ce cumparati aluatul de foietaj asteptati sa se dezghete, iar apoi il rupeti in jumatate si il intindeti. Dupa care treceti la umplutura:
1.Radeti merele,le stoarceti de zeama si le puneti intr-un castron.
2.Amestecati merele rase cu zaharul si scortisoara.
3.Le puneti intr-o cratita la calit.
4. Dupa ce le-ati calit, puneti o parte din mere pe prima jumatate de foietaj, iar a doua parte pe cealalta parte de foietaj.
5. Rulati fiecare foietaj in parte, iar la capete ca sa nu curga merele, apasati cu furculita.
6.Intepati ruladele cu furculita
Decor:
1.Amestecati galbenusul cu o lingura de lapte.
2. Cu ajutorul unei pensule ungeti ruladele cu compozitia obtinuta din galbenus si lapte.
3.Iar la final presarati zahar pe deasupra.
Pofta buna!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii