autor:

MILY

» » Aperitive

PLACINTA CU PASTRAMA,CARNACIORI SI CASCAVAL

Autor: MILY (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: MILY (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 martie 2009

Ingrediente
500 G foi de placinta, 250 G carnaciori, 250 G pastrama, 300 G cascaval, 4 oua, 2 cepe, 1 leg marar, sare, piper, ulei

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

0 voturi

Mod de preparare

Cureti ceapa de coaja, o speli si o tai marunt. Speli mararul si il tai fin. Intr-un bol, amesteci carnaciorii taiati rondele, pastrama si cascavalul taiate patratele, 4 galbenusuri, mararul si ceapa. Condimentezi cu sare, piper si la final incorporezi albusurile batute spuma. Ungi tava cu ulei, pui foaia de placinta, intinzi compozitia de mai sus, acoperi cu o alta foaie si dai la cuptor pentru 35-40 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "PLACINTA CU PASTRAMA,CARNACIORI SI CASCAVAL" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Piftie de ciolan afumat

Piftie de ciolan afumat

Se curata bine ciolanul (daca e nevoie il parliti putin la aragaz) si il radeti cu un cutit, spalati-l

47 voturi    9 comentarii
2h 30 min
Aperitive cu carne
Drob de pui

Drob de pui

Se pun la fiert pipotele, inimile și ficățeii spălați și curățați bine, cu puțină sare.

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

0 voturi

Ingrediente

  • 500 G foi de placinta
  • 250 G carnaciori
  • 250 G pastrama
  • 300 G cascaval
  • 4 oua
  • 2 cepe
  • 1 leg marar
  • sare
  • piper
  • ulei

Raporteaza reteta

Retete

din Aperitive cu carne

Crema de mascarpone cu ton Crema de mascarpone cu ton

Se pun intr-un castron bucatile de ton (scurse de ulei) din conserva si fileurile de ansoa cu putin ulei propriu si se zdrobesc cu furculita

21 voturi    1 comentariu
15 min
Aperitive
Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Crenvusti in aluat