Foaia Intr-un castron se pune 1 pahar de apa sau lapte cald, 1 ou, sare si 1 lingurita de zahar si se amesteca bine.Apoi adaugam drojdia si faina si omogenizam bine dupa care se pune untul cubulete.Cand aluatul este uniform si nu se mai lipeste de maini, acoperiti cu folie si lasati la un loc cald sa creasca bine.
Umplutura
Calim ceapa bine,adaugam ciupercile iar la sfarsit fileul de peste tocat.Se condimenteaza dupa gust,iar cand s a racit adaugam 1 ou si cascaval ras in compozitie.impartim coca si compozitia in trei parti egale.Intindem o foaie,punem umplutura in mijloc si impletim aluatul.Se da la cuptor preincalzit la 180 gr timp de 40 min.Pofta buna!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii