autor:

emadina

» » Aperitive

Placinta cu piept de pui

Autor: emadina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: emadina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 iulie 2009

Ingrediente
1 pachet foi de placinta, 3 bucati piept de pui fara os, 250 g ciuperci, 250 g cascaval ras, 1 ceapa, 1 ardei rosu, 2 oua, 1 capatana de usturoi, marar si patrunjel verde, coriandru, scortisoara, magheran, sare, piper, 250 g iaurt

Dificultate: Medie Timp: 1h 20 min

1 vot

Mod de preparare

Pieptul de pui se da prin masina de tocat impreuna cu ceapa, usturoiul, ardeiul. Ciupercile se toaca marunt.Se amesteca cu ouale, cascavalul ras si condimentele si cu aceasta compozitie se umplu foile de placinta.

Se da la cuptor pana se rumeneste bine.

Se serveste cu sos de iaurt cu tahina - pasta de susan
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Placinta cu muschi file, piept de pui file si cascaval

Placinta cu muschi file, piept de pui file si cascaval

Dizolvam drojdia in laptele putin caldut. Punem faina intr-un vas si in mijlocul acesteia

4 voturi    0 comentarii
45 min
Retete de Craciun
Placinta cu piept de pui

Placinta cu piept de pui

O placinta excelenta, buna si la mic dejun si la picnic si la pachet. Aluat: dizolvam drojdia

17 voturi    1 comentariu
1h 10 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii

  • Vicentiu Paunache , 07 noiembrie 2013

    Vrea si eu ;

  • Petruta Stanescu , 07 noiembrie 2013

    este f.buna incercati si voi

Dificultate

Medie

Timp

1h 20 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 pachet foi de placinta
  • 3 bucati piept de pui fara os
  • 250 g ciuperci
  • 250 g cascaval ras
  • 1 ceapa
  • 1 ardei rosu
  • 2 oua
  • 1 capatana de usturoi
  • marar si patrunjel verde
  • coriandru
  • scortisoara
  • magheran
  • sare
  • piper
  • 250 g iaurt

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat) Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat)

1. Pentru inceput facem aluatul, amestecand toate ingredientele enumerate...va trebui sa aiba consistenta unui aluat pentru placinte:

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Placintele cu ficatei