Placinta cu piept de pui

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 pachet foi de placinta
  • 3 bucati piept de pui fara os
  • 250 g ciuperci
  • 250 g cascaval ras
  • 1 ceapa
  • 1 ardei rosu
  • 2 oua
  • 1 capatana de usturoi
  • marar si patrunjel verde, coriandru, scortisoara, magheran
  • sare, piper
  • 250 g iaurt

Mod de preparare

Pieptul de pui se da prin masina de tocat impreuna cu ceapa, usturoiul, ardeiul. Ciupercile se toaca marunt.Se amesteca cu ouale, cascavalul ras si condimentele si cu aceasta compozitie se umplu foile de placinta.

Se da la cuptor pana se rumeneste bine.

Se serveste cu sos de iaurt cu tahina - pasta de susan

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Reteta de tort Diplomat. Cum faci acasa cel mai bun tort Diplomat.

Tort Diplomat
Varza a la Cluj

Varza a la Cluj

Varza a la Cluj. Puteti sa folositi si varza dulce. Daca folositi varza murata, gustati-o sa nu fie prea sarata, daca estem...

Varza a la Cluj
Coșulețe aperitiv din bacon cu salată de fasole albă și maioneză

Coșulețe aperitiv din bacon cu salată de fasole albă și maioneză

Coșulețe aperitiv din bacon cu salată de fasole albă și maioneză
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor