Reteta postata pe: 27 iulie 2009
Ingrediente
1 pachet foi de placinta, 3 bucati piept de pui fara os, 250 g ciuperci, 250 g cascaval ras, 1 ceapa, 1 ardei rosu, 2 oua, 1 capatana de usturoi, marar si patrunjel verde, coriandru, scortisoara, magheran, sare, piper, 250 g iaurt
Dificultate: Medie | Timp: 1h 20 min
Mod de preparare
Pieptul de pui se da prin masina de tocat impreuna cu ceapa, usturoiul, ardeiul. Ciupercile se toaca marunt.Se amesteca cu ouale, cascavalul ras si condimentele si cu aceasta compozitie se umplu foile de placinta.
Se da la cuptor pana se rumeneste bine.
Se serveste cu sos de iaurt cu tahina - pasta de susan
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu piept de pui" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Dizolvam drojdia in laptele putin caldut.
Punem faina intr-un vas si in mijlocul acesteia
4 voturi
0 comentarii
45 min
O placinta excelenta, buna si la mic dejun si la picnic si la pachet.
Aluat: dizolvam drojdia
17 voturi
1 comentariu
1h 10 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Vicentiu Paunache , 07 noiembrie 2013
Vrea si eu ;