Se framanta aluatul,se imparte in doua bucati si se lasa sa se odihneasca putin.
Prazul se toaca marunt,se inabuse in unt,se adauga sare,piper,se amesteca ,se adauga branza si cascavalul ras,iar cand se raceste se adauga ouale.
Se intinde prima bucata de aluat si va iesi o foaie mai mare decat tava,in asa fel incat marginile foii sa fie peste tava.Se aseaza foaia in tava unsa foarte bine in prealabil cu putin unt ,se aseaza umplutura,se aseaza a doua foaie.Se impreuneaza frumos foile la mijloc,se unge cu ou batut si se introduce la cuptor pana se rumeneste frumos.
Se taie patrate si se serveste atat calda cat si rece.
Aceasta placinta se mai poate face si rulouri.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii