Dizolvi drojdia, zaharul si o ling de faina cu putina apa si lasi sa creasca. Cerni faina intr-un castron, iar in mijloc faci o adancitura in care pui maiaua crescuta, untul inmuiat, 1ou, sare si 200 ml apa calduta. Se face o coca pe care o lasam la crescut. Cureti si speli ciupercile si prazul, decojesti rosiile, tai ciupercile in felii subtiri pe care pe stropim cu zeama de lamaie.
Tai rosiile marunt si prazul rondele subtiri. Se calesc in ulei ciupercile cu prazul, se adauga apoi rosiile, patrunjelul, sare si piper dupa gust. Intinzi aluatul pe planseta presarata cu faina, tapetezi cu aluat peretii si baza, presari pesmet, umplutura de legume amestecata cu smantana si ouale ramase, iar deasupra razi cascaval. Se coace 40 min.
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatPrajitura cu foi de napolitana si crema de cacao. Un desert fara coacere, usor de facut, perfect pentru orice ocazie....
Prajitura cu foi de napolitana si crema de cacao . Un desert fara coacere, delicios si usor de facutDescopera o reteta rapida, economica si delicioasa de tocanita simpla de vinete. Perfecta pentru o masa sanatoasa, aceasta...
Tocanita simpla de vinete. Reteta rapida, economica si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii