Se spala ciupercile, se lasa sa se scurga bine (sau se sterg cu o carpa umeda) si se taie in 4 (cu tot cu coditele putin scurtate). Salata spalata si zvantata se rupe bucati potrivite.
Intr-un castron se amesteca ouale, laptele, faina si 1 varf de cutit de sare, pana ce se obtine un aluat neted si se lasa 5 minute sa se umfle (sa creasca).
Se incinge untul intr-o tigaie mare de teflon si se prajesc ciupercile la foc iute, amestecand intruna. Se sareaza, se pipereaza si se toarna peste ele aluatul preparat anterior. Se prajeste mai intai pe o parte si pe urma pe cealalta, pana ce se rumeneste frumos.
Se spala coditele de ceapa verde, se zvanta, se taie rondele si se amesteca cu smantana acrisoara, iar separat se drege salata verde cu un sos preparat din ulei, otet, sare si piper. Se taie clatita bucati si se serveste cu sosul de smantana si salata verde.
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii