Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 24 martie 2009

Ingrediente
Pentru compozitie:, 2 kg spanac, 4 cepe, branza dupa gust, cascaval dupa gust, 2 oua, sare,, Foi de placinta din comert sau facute in casa(puteti citi reteta de foi de placinta), Aceasta reteta o puteti transforma in reteta de post folosind apa la uns placinta deasupra, branza de soia si cascaval de post.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

17 voturi

Mod de preparare

Spanacul se curata,se spala foarte bine.Se opareste,se toaca marunt si se caleste cu ceapa taiata marunt,branza,cascaval,sare,piper,condimente.Cand se raceste se amesteca cu 2 oua si se umplu foile.Tava se unge foarte bine cu ulei.
Se intinde o foaie in tava si pe pereti.Se pune compozitia,se pune cealalta foaie si apoi se inveleste cu marginile de pe pereti .Se inveleste ca un plic.Se unge deasupra cu ou batut si spre sfarsit cu restul oului batut pentru a prinde o crusta.
Daca ti-a placut reteta noastra "PLACINTA CU SPANAC" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Placinta cu spanac

Placinta cu spanac

Intr-o oala inalta, punem apa si un pic de sare. Dupa ce a dat in clocot, adaugam spanacul, il lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive
Placinta cu spanac

Placinta cu spanac

Framantam mai intai aluatul amestecand foarte bine toate ingredientele. Punem coca rezultata in folie

3 voturi    4 comentarii
1h
Budinci

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 17 august 2010

    Va multumesc pentru aprecieri si sfaturi...

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 14 august 2010

    Super !

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 04 iulie 2010

    O bunatate !

    • Fara foto

      cely , 24 martie 2009

      Cred case poate unge cu sos de rosii

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

17 voturi

Ingrediente

  • Pentru compozitie:
  • 2 kg spanac
  • 4 cepe
  • branza dupa gust
  • cascaval dupa gust
  • 2 oua
  • sare,
  • Foi de placinta din comert sau facute in casa(puteti citi reteta de foi de placinta)
  • Aceasta reteta o puteti transforma in reteta de post folosind apa la uns placinta deasupra
  • branza de soia si cascaval de post.

Raporteaza reteta

Retete
de valentina ionita
Rulada din omleta

Rulada din omleta

Fiecare omleta se face din 2 oua .Se bat cele 2 oua cu putin piper ,condimente, se amesteca cu putin

48 voturi    4 comentarii
40 min
Aperitive cu oua
Mucenici  de post la cuptor

Mucenici de post la cuptor

Din faina,drojdie,sare,zahar,margarina,ulei,apa minerala se framanta un aluat potrivit,nu foarte

95 voturi    32 comentarii
1h 30 min
Retete de post
Mucenici dobrogeni de post  fierti cu zeama si multa nuca

Mucenici dobrogeni de post fierti cu zeama si multa nuca

La 250 g mucenici se pun cam 2,5l apa la fiert. Se da apa in clocot cu zahar sau miere dupa gust,

74 voturi    17 comentarii
25 min
Retete de post

valentina ionita (Chef de cuisine)

Va multumesc pentru aprecieri si sfaturi...

Adauga reteta
Retete

din Retete vegetariene

Fasole galbena cu legume Fasole galbena cu legume

In vasul cu ulei si 2 cesti cu apa se pun ceapa taiata marunt, morcovul rondele si dovlecelul cubulete; dupa ce s-au inmuiat putin,

0 voturi    0 comentarii
1h
Delicii de post de la bloggeri
Ciorba de vara cu dovlecel Ciorba de vara cu dovlecel

Se curata morcovul si se da pe razatoarea cu gauri mari. Ceapa se curata si se cresteaza in doua. Telina se curata si se spala. Intr-o

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Fasole galbena cu legume