Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 24 martie 2009

Ingrediente
Pentru compozitie:, 2 kg spanac, 4 cepe, branza dupa gust, cascaval dupa gust, 2 oua, sare,, Foi de placinta din comert sau facute in casa(puteti citi reteta de foi de placinta), Aceasta reteta o puteti transforma in reteta de post folosind apa la uns placinta deasupra, branza de soia si cascaval de post.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

17 voturi

Mod de preparare

Spanacul se curata,se spala foarte bine.Se opareste,se toaca marunt si se caleste cu ceapa taiata marunt,branza,cascaval,sare,piper,condimente.Cand se raceste se amesteca cu 2 oua si se umplu foile.Tava se unge foarte bine cu ulei.
Se intinde o foaie in tava si pe pereti.Se pune compozitia,se pune cealalta foaie si apoi se inveleste cu marginile de pe pereti .Se inveleste ca un plic.Se unge deasupra cu ou batut si spre sfarsit cu restul oului batut pentru a prinde o crusta.
Daca ti-a placut reteta noastra "PLACINTA CU SPANAC" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Placinta cu spanac si branza de oaie

Placinta cu spanac si branza de oaie

Aluatul: Dizolvi drojdia intr-o cescuta de apa,o lingurita de zahar si o lingura de faina.Dupa

15 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu brinza
Placinta cu spanac si branza

Placinta cu spanac si branza

Foietajulse lasa la temperatura camerei sa se dezghete Spanacul scurs se amesteca cu branza rasa,

7 voturi    2 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 17 august 2010

    Va multumesc pentru aprecieri si sfaturi...

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 14 august 2010

    Super !

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 04 iulie 2010

    O bunatate !

    • Fara foto

      cely , 24 martie 2009

      Cred case poate unge cu sos de rosii

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

17 voturi

Ingrediente

  • Pentru compozitie:
  • 2 kg spanac
  • 4 cepe
  • branza dupa gust
  • cascaval dupa gust
  • 2 oua
  • sare,
  • Foi de placinta din comert sau facute in casa(puteti citi reteta de foi de placinta)
  • Aceasta reteta o puteti transforma in reteta de post folosind apa la uns placinta deasupra
  • branza de soia si cascaval de post.

Raporteaza reteta

Retete
de valentina ionita
Rulada din omleta

Rulada din omleta

Fiecare omleta se face din 2 oua .Se bat cele 2 oua cu putin piper ,condimente, se amesteca cu putin

48 voturi    4 comentarii
40 min
Aperitive cu oua
Mucenici  de post la cuptor

Mucenici de post la cuptor

Din faina,drojdie,sare,zahar,margarina,ulei,apa minerala se framanta un aluat potrivit,nu foarte

95 voturi    32 comentarii
1h 30 min
Retete de post
Mucenici dobrogeni de post  fierti cu zeama si multa nuca

Mucenici dobrogeni de post fierti cu zeama si multa nuca

La 250 g mucenici se pun cam 2,5l apa la fiert. Se da apa in clocot cu zahar sau miere dupa gust,

74 voturi    17 comentarii
25 min
Retete de post

valentina ionita (Chef de cuisine)

Va multumesc pentru aprecieri si sfaturi...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete vegetariene

Kushari (reteta de post) Kushari (reteta de post)

Kushari este o reteta vegetariana egipteana, delicioasa, compusa din linte verde, paste si orez, care dupa ce au fost gatite toate,

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mix de fasole batuta Mix de fasole batuta

Fasolea curatata, spalata, se pune la fiert in doua vase separat, iar cand incepe sa fiarba, se adauga in fiecare vas cate o lingurita

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Delicii de post de la bloggeri
LASAGNE CU SPANAC