Eu am folosit spanac proaspat pe care l-am curatat si l-am spalat bine.
Eu am folosit spanac proaspat pe care l-am curatat si l-am spalat bine. L-am oparit in apa cu sare si apoi l-am tocat. Se poate folosi spanac congelat.
Aluatul de foietaj pentru tarte sarate l-am lasat sa se decongeleze.
Branza telemea, impreuna cu ricotta si cascavalul razuit, le-am amestecat bine impreuna cu ouale si pesmetul, am adaugat frunze de oregano tocate marunt si putin piper .
Am gustat si nu am mai adaugat sare, deoarece am avut o branza telemea destul de sarata.
Am pus si spanacul tocat fin si am omogenizat.
Intr-o tava, am intins o foaie de aluat de foietaj, am pus deasupra umplutura de spanac si deasupra a doua foaie de foietaj .
Intr-un bol, am batut oul cu furculita si am uns bine placinta. Din loc in loc, am impuns aluatul si deasupra am presarat seminte de susan.
In cuptorul incins la 180 grade C, coacem placinta cam 25 minute.
Serviti cu cei dragi!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii