Placinta cu spanac si branza

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Placinta cu spanac si branza

Ingrediente

  • * 1 pachet foietaj din comert
  • * 1/2 borcan spanac
  • * 150 gr branza telemea sau de oi
  • * 100 gr smantana,
  • * 1 ou
  • * sare piper

Mod de preparare

Foietajulse lasa la temperatura camerei sa se dezghete

Spanacul scurs se amesteca cu branza rasa, oul, smantana, sare si pier si se omogenizeaza bine.

tercem la asamblare: procedam la alegere, eu am taiat foaia pe jumatate apoi la un capat am taiat fasiute subtiri iar la celalalt capat am pus umplutura si amrulat. coacem la cuptorul preincalzit.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise