Coca obtinuta se imparte in doua, se intind bucatile pe planseta, se bat sa devina elastice, se ung cu grasime, se impaturesc ca o plapuma si se dau la rece 1/2-1 ora. In tava unsa se pune prima foaie (dupa ce a fost scoasa de la frigider intinsa), se stropeste (unge)cu grasime, se asaza umplutura facuta din brinza cu spanac si 3-4 oua sau in loc de spanac se fierbe praz in apa se scurge apa se adauga lapte si brinza cu oua, apoi peste aceasta compozitie se pune cealalta foaie dupa ce a fost intinsa pe planseta, dar se pune putin incretita. Se stropeste cu grasime se coace la un foc potrivit pina se aureste.
Se serveste calda, cu un pahar de lapte batut sau simpla. Se poate minca si rece.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii