Coca obtinuta se imparte in doua, se intind bucatile pe planseta, se bat sa devina elastice, se ung cu grasime, se impaturesc ca o plapuma si se dau la rece 1/2-1 ora. In tava unsa se pune prima foaie (dupa ce a fost scoasa de la frigider intinsa), se stropeste (unge)cu grasime, se asaza umplutura facuta din brinza cu spanac si 3-4 oua sau in loc de spanac se fierbe praz in apa se scurge apa se adauga lapte si brinza cu oua, apoi peste aceasta compozitie se pune cealalta foaie dupa ce a fost intinsa pe planseta, dar se pune putin incretita. Se stropeste cu grasime se coace la un foc potrivit pina se aureste.
Se serveste calda, cu un pahar de lapte batut sau simpla. Se poate minca si rece.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii