autor:

marta gabriela abdelhafiz

» » Aperitive

Placinta cu sparanghel si ciuperci

Autor: marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 mai 2009

Ingrediente
1/2 ceasca unt, 2 legaturi sparanghel,curatat si taiat betisoare, 6 catei de usturoi taiati marunt, 1/2 kg ciuperci albe ,proaspete,felii, 1 ceasca sos olandez, 1 pachet aluar frantuzesc

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

umplutura
Se topeste untul intr-un vas si se pune sparanghelul sa se inmoaie la foc cam 10 min.
Se pun ciupercile si usturoiul.
se fierbe totul pina ciupercile sint moi.
Se pune sosul olandez.

Intr-o forma de tarta se pune o foaie de aluat frantuzesc,umplutura si alta foaie deasupra(cele doua foi se lipesc intre ele pe margini.Foaia se inteapa
Se da la cuptor cam 30 min pina este foaia aurie
se lasa sa se raceasca putin si se taie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu sparanghel si ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
chiftelute de cartofii

chiftelute de cartofii

se fierb cartofi si se face un piure, se pune sere si piper negru, si se lasa la racit, apoi se fac

1 vot    0 comentarii
2h
Aperitive
Faole pastai cu maioneza

Faole pastai cu maioneza

Se fierb pastaile in apa cu sare. Intre timp se prepara maioneza dintr-un ou crud si unul fiert.

7 voturi    5 comentarii
30 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 15 %
199.99 lei
169.99 lei

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 1/2 ceasca unt
  • 2 legaturi sparanghel,curatat si taiat betisoare
  • 6 catei de usturoi taiati marunt
  • 1/2 kg ciuperci albe ,proaspete,felii
  • 1 ceasca sos olandez
  • 1 pachet aluar frantuzesc

Raporteaza reteta

Retete
de marta gabriela abdelhafiz
Pulpe de pui umplute

Pulpe de pui umplute

In fiecare bucata de pulpa se pune cite un"betisor"din fiecare (cascaval, ardei, telina, morcov).

6 voturi    14 comentarii
30 min
Fripturi
Pui pe cutie de bere

Pui pe cutie de bere

Intr-un vas se amesteca mirodeniile, usturoiul, zeama de lamiie si portocala (sau mandarina), sarea,

4 voturi    9 comentarii
40 min
Fripturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Carnati de casa in aluat de pizza Carnati de casa in aluat de pizza

Se face un aluat simplu de pizza din ingredientele mai sus mentionate si se lasa la dospit cam 15-20 de minute Se intinde aluatul in

23 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Dovlecei cu patrunjel