Se pune la dezghetat aluatul insa nu se lasa sa se dezghete de tot, doar cat sa poata fi pus in tava, apoi se da la cuptor 15 min. Intre timp se prepara compozitia cu ton, astfel: Se bate oul, apoi se amesteca cu smantana si cu tonul scurs de sucul propriu. Se scoate aluatul din cuptor si se pune compozitia din ton deasupra, apoi se pipereaza si se sareaza dupa gust, se presara niste busuioc uscat sau proaspat tocat, apoi punem maslinele verzi si presaram deasupra parmezan ras. Se da totul la cuptor inca 20 min.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii