Placinta cu ton

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa
Placinta cu ton

Ingrediente

  • aluat foitaj
  • 100ml smantana
  • 1 ou
  • 100g masline verzi fara samburi
  • 1 conserva de ton in suc propriu
  • busuioc
  • piper si sare
  • parmezan ras

Mod de preparare

Se pune la dezghetat aluatul insa nu se lasa sa se dezghete de tot, doar cat sa poata fi pus in tava, apoi se da la cuptor 15 min. Intre timp se prepara compozitia cu ton, astfel: Se bate oul, apoi se amesteca cu smantana si cu tonul scurs de sucul propriu. Se scoate aluatul din cuptor si se pune compozitia din ton deasupra, apoi se pipereaza si se sareaza dupa gust, se presara niste busuioc uscat sau proaspat tocat, apoi punem maslinele verzi si presaram deasupra parmezan ras. Se da totul la cuptor inca 20 min.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese

Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese

Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...

Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Orez cu carne de porc

Orez cu carne de porc

Reteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.

Orez cu carne de porc
Gutui coapte cu sirop de vin rosu

Gutui coapte cu sirop de vin rosu

Gutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...

Gutui coapte cu sirop de vin rosu
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise