Curatam ceapa si o tocam marunt.
Desfacem conservele si le scurgem de ulei.
Intr-o tigaie incingem uleiul, innabusim ceapa, punem cateva linguri de apa si sosul de legume.
Lasam sa scada la foc potrivit, apoi adaugam bucatile de ton, pasta de tomate, sare si piper dupa gust.
Amestecam bine si lasam sa scada toata zeama.
Tragem de pe foc, 5 minute pentru a se racori, apoi incorporam boabele de porumb si cascavalul ras.
Ungem prima foaie de placinta cu ulei, punem cealalta peste si le impaturim in jumatate.
Intr-un vas rotund, cu diametrul de 20cm, asezam foile, punem umplutura, o nivelam, iar marginile foilor le rasucim spre interior creand o burdura.
Batem oul spuma si cu un pensonas ungem placinta.
Deasupra asezam rosii cherry, spalate.
Introducem placinta in cuptorul incins, la o temperatura potrivita, pana se rumeneste frumos deasupra.
Cand este gata, o scoatem din cuptor, o lasam putin sa se racoreasca si este gata de servit.
Sa aveti pofta!
Descopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituriGateste rapid ficatei de pui cu ceapa si ciuperci, fragezi si aromati! Reteta simpla, perfecta pentru un pranz gustos sau o...
Ficatei de pui cu ceapa si ciuperci – reteta rapida si super gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii