PLACINTA CU UMPLUTURA DUBLA

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1.pentru foi:
  • -500 grame faina;
  • -300 grame unt;
  • -400 grame iaurt;
  • -1 plic praf de copt;
  • 2.pentru umplutura:
  • -500 grame carne tocata de pui;
  • -4 cepe mari;
  • -1 legatura de patrunjel;
  • -8 oua;
  • -200 grame branza de vaci;
  • -sare,piper,boia de ardei dulce.

Mod de preparare

A. Untul se scoate de la rece,posibil si din congelator,se da prin razatoarea cu gauri mari,se amesteca cu faina(fara a framanta),ii dam forma unei mingi,dupa care se amesteca cu iaurtul,tot fara a o framanta,incat sa se faca precum o coca,dupa care se da la rece;

B. 3 oua se pun la fiert,iar cand sunt gata,le curatam si le taiem cubulete;

-carnea tocata se amesteca cu branza faramitata,ouale fierte si taiate,verdeata taiata,se asezoneaza,dupa care se adauga 3 oua crude si se omogenizeaza compozitia.

C. Din coca se fac doua foi,una se pune intr-o tava unsa in prealabil cu unt,se pune umplutura,se pune a doua foaie,se unge placinta cu doua oua batute,se da la cuptor si se coace la foc potrivit.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pizza bread

Pizza bread

Pizza bread
Ciorbă de crap

Ciorbă de crap

Ciorbă de crap
Crap prajit cu sos de rosii si capere

Crap prajit cu sos de rosii si capere

Crap prajit cu sos de rosii si capere
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor