Ingrediente
1.pentru foi:, -500 grame faina, -300 grame unt, -400 grame iaurt, -1 plic praf de copt, 2.pentru umplutura:, -500 grame carne tocata de pui, -4 cepe mari, -1 legatura de patrunjel, -8 oua, -200 grame branza de vaci, -sare,piper,boia de ardei dulce.
Dificultate: Medie | Timp: 45 min
0 voturi
Mod de preparare
B. 3 oua se pun la fiert,iar cand sunt gata,le curatam si le taiem cubulete;
-carnea tocata se amesteca cu branza faramitata,ouale fierte si taiate,verdeata taiata,se asezoneaza,dupa care se adauga 3 oua crude si se omogenizeaza compozitia.
C. Din coca se fac doua foi,una se pune intr-o tava unsa in prealabil cu unt,se pune umplutura,se pune a doua foaie,se unge placinta cu doua oua batute,se da la cuptor si se coace la foc potrivit.
valentina ionita (Chef de cuisine) , 25 septembrie 2009
In mod sigur este tare gustoasa...