Branza se amesteca cu zaharul,smantana,vanilie,coaja de lamaie si ouale plus 2 galbenusuri si lingura de faina.Apoi se bat spuma tare cele 2 albusuri si se adauga in branza, amestecand cu grija de jos in sus.Se ia o tava dreptunghiulara se unge bine cu unt.Se aseaza pe rand 5 foi de placinta unse cu unt topit pe fiecare,se toarna compozitia de branza si se continua cu inca 5 foi de placinta,fiecare unse cu unt topit.Se baga la cuptorul incins la 180gC pentru 15 minute,se scoate se bat cele 3 oua cu cele 3 linguri de lapte si se toarna deasupra placintei si se mai lasa la cuptor pentru 30-35 de minute.Se scoate se portioneaza apoi se pudreaza cu zahar pudra.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii