Urda se amesteca bine cu 200 gr zahar,1 ou batut,un varf de sare,stafide,faina si coaja de lamaie rasa.Se omogenizeaza si se da deoparte.
Celelalte 2 oua se bat spuma cu 50 gr de zahar si cu smantana.Foaia de placinta se aseaza in tava si se inteapa cu ajutorul furculitei,dupa care deasupra se toarna ouale batute cu zahar si smantana,iar peste acestea urda.Se intinde un strat cat de cat umiform.Dupa gust deasupra se poate pune si putina dulceata sau gem,2 linguri.
Se da la cuptor 1 h la 180 grade.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii